Werknemer

De baan die met uw wensen overeenkomt

U bent op zoek naar een baan. Een baan die aansluit op uw opleiding en werkervaring, binnen de logistiek of aanverwante logistiek.  

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste baan, Dekker Services helpt u verder. We zorgen ervoor dat u een baan vindt die bij u past, bij een bedrijf waar u het naar uw zin heeft.

Vind uw baan in de logistiek

Geen uitzendbureau, wél een goede baan

Wij zijn een bemiddelaar waar u van op aan kunt. U bent geen nummertje bij ons: wij zijn geen uitzendbureau, maar een persoonlijke bemiddelaar in de vorm van werving, selectie en detachering. We nodigen u dan ook graag uit voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Dan horen we graag waar u naar op zoek bent.

Werving, selectie, detachering en advies

Als u van onze diensten gebruik maakt, bent u verzekerd van het volgende:

 • Een persoonlijke benadering
 • Een waardevol netwerk in de logistiek en aanverwante logistiek
 • Snelle en correcte loonbetalingen
 • Goede verdiensten
 • Flexibiliteit
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling
 • Ruime ervaring in de logistieke sector

Ook al staat uw ideale vacature nog niet online, wij hebben het netwerk om te zorgen dat u op de juiste plek terechtkomt. Lees meer over Dekker Services

Wij hebben het netwerk om te zorgen dat u op de juiste plek terechtkomt.

De belangrijkste redenen van vertrek bij uw werkgever

 • salaris is te laag
 • geen gevoel hebben van erkenning en waardering
 • slechte communicatie
 • leiderschap
 • eerlijkheid en transparantie

Een no-nonsense bedrijf waar u wat aan heeft

We houden van no-nonsense en van advies waar je iets aan hebt. Daar beginnen we direct mee: profiteer vandaag nog van onze sollicitatietips en tips voor een goed cv. Zodat u uw cv zo inricht dat het een goede indruk achterlaat.

8 tips voor een goed cv

Een cv is niets anders dan een korte schets van uw opleiding, beroepservaring en interesses. Gebruik het om aandacht te trekken voor uw sterke punten. Leg de focus niet teveel op bijzaken. In het sollicitatiegesprek kunt u altijd toelichting geven.

Werk met een omgekeerde chronologie

Begin met je huidige baan en werk terug in de tijd. Zet daarbij het volgende op een rij:

 • de naam en de vestigingsplaats van uw werkgever
 • begin- en einddatum dat u daar werkzaam bent geweest
 • de precieze functie en een korte beschrijving ervan
 • opsomming van uw prestaties

Als u voor het eerst een baan zoekt, begin dan met elke relevante werkervaring, betaald of onbetaald.

Creëer een duidelijk en overzichtelijk cv

Wees er zeker van dat uw cv goed wordt gepresenteerd en dat het leesbaar is. De toekomstige werkgever moet de belangrijke informatie snel kunnen vinden. Aandachtstreepjes kunnen helpen bij het opsommen van prestaties waarover tijdens een gesprek kan worden doorgepraat. Als je eventuele werkgever veel moeite moet doen om uw cv te lezen, zal hij snel zijn belangstelling verliezen.

Noem activiteiten tijdens uw opleiding

Als u nog geen twee jaar werkt, besteed dan ook aandacht aan prestaties tijdens uw opleiding en eventuele bijbanen die u gehad hebt zoals barkeeper of vrijwilligerswerk. Al deze taken laten zien dat u enthousiast bent, iemand die initiatief neemt en niet afwacht. Bedenk altijd: ook voor een bijbaan zijn bepaalde vaardigheden nodig. Benadruk deze wanneer dat belangrijk is voor de gevraagde functie.

Wees eerlijk

Liegen in uw cv is verspilling van tijd – voor uzelf en voor uw mogelijke werkgever. Probeer op deze manier bijvoorbeeld geen ‘gaten’ in uw cv op te vullen. Zes maanden toevoegen aan de tijd dat u een bepaalde baan had kan een goed idee lijken, maar als dit wordt doorzien dan krijgt u de baan zeker niet.

Gebruik correcte spelling

Typefouten kunnen betekenen dat het cv rechtstreeks in de prullenbak verdwijnt. Het pleit niet voor u wanneer uw cv er niet netjes uitziet. Vertrouw niet op de spellingscontrole van uw computer om fouten op te sporen. Lees uw cv na en laat het door iemand anders ook nalezen.

Laat een frisse blik toe

Een frisse blik kan nuttig zijn om fouten op te sporen of tips aan te reiken. Laat een goede vriend(in) het cv nalezen wanneer u vindt dat het af is. Wanneer u uw cv drie of vier keer hebt veranderd, is het soms moeilijk om er nog objectief tegenover te staan. Met andere woorden: u ziet bepaalde fouten misschien over het hoofd. Het is dan goed om er ook iemand anders naar te laten kijken. Probeer nooit uw cv in één keer af te maken. Laat het altijd een paar dagen liggen en kijk het vervolgens nog eens goed door voor u het verstuurt.

Gebruik referenties

Als u goede referenties hebt, neem die dan zeker op in uw cv. Neem echter wel eerst contact op met de referenten voordat u hun naam gebruikt. Niets is erger dan iemand te vermelden die van niets weet of die u misschien niet eens ziet zitten. Vraag dus ook altijd welk beeld de referent van je zal schetsen (positief of negatief) en neem de referenten op die een positief beeld van u hebben. De beste mensen om als referentie te gebruiken, zijn uw huidige werkgever of een docent van uw opleiding. Iemand die weet hoe u in een bepaalde werkomgeving handelt.

Focus!

In de huidige soms wat moeilijkere arbeidsmarkt liggen wel degelijk genoeg kansen. Wees onderscheidend door focus en vitaliteit. Weet wat u wilt, wat u kan, wat uw toegevoegde waarde is en waarom u voor een bepaalde branche kiest.

Vindt u het opstellen van een goed cv of het benoemen van uw sterke punten lastig? Vraag ons dan hoe we u hiermee kunnen helpen.
Uw cv en het kennen van uw sterke kanten, kan alle verschil maken bij het vinden van dé baan. Neem contact op