Vrachtwagenchauffeur gezocht met spoed

vrachtwagenchauffeur gezocht met spoedOp zoek naar een geschikte chauffeur voor een openstaande functie, liever vandaag dan morgen? Neem dan contact op met Dekker Services, het bureau voor werving en selectie in de logistiek. Een partner waar u van op aan kunt.

De juiste persoon op de juiste plek, dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Is er bij u een vrachtwagenchauffeur gezocht met spoed? Vraag naar de chauffeurs die wij voor u in de aanbieding hebben.

Neem contact op

Snel een goede vrachtwagenchauffeur

U wilt een chauffeur die zin heeft om te werken en desgewenst de gevraagde ervaring heeft. Wij leveren niet klakkeloos een kandidaat aan. We maken persoonlijk kennis met elke chauffeur en selecteren wie passen bij uw bedrijf en de betreffende vacature. U krijgt kandidaten op bezoek waar u verder mee kunt.

Vrachtwagenchauffeur gezocht met spoed, binnenland of buitenland, met of zonder overnachting? U geeft het aan, wij regelen de rest. Of u nu een tijdelijke vrachtwagenchauffeur met spoed nodig heeft of een vaste werknemer: in beide gevallen kunt u bij ons terecht. De vrachtwagenchauffeurs die we u aanbieden zijn gemotiveerd en gaan met plezier de weg op.

Vrachtwagenchauffeur gezocht met spoed? Schakel Dekker Services in.

Waarom Dekker Services?

We besparen u tijd en moeite. We komen zelf uit de logistieke wereld en weten hoe het werkt. We schakelen snel en maken duidelijke afspraken. We kiezen bewust voor een branche-specifieke personeelsaanpak, zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden. Zo zorgen wij ervoor dat u uw personele bezetting en performance op peil kunt houden. Meer over Dekker Services

Als u aangeeft ‘vrachtwagenchauffeur gezocht met spoed’, hoeft u ons maar groen licht te geven, en voor u het weet zit uw nieuwe chauffeur achter het stuur.

Bel direct: 0318 – 754811