Vrachtwagenchauffeur gevraagd

Bent u op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor een openstaande vacature? Maak het uzelf makkelijk en laat een goede chauffeur aanleveren door Dekker Services.

Wij zijn het werving en selectiebureau in de logistieke sector, gevestigd in Ede. Vrachtwagenchauffeur gevraagd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort een goede vrachtwagenchauffeur de weg op kunt sturen.

Een vrachtwagenchauffeur nodig?
Neem contact op

Vrachtwagenchauffeur met ervaring

Vacatures vrachtwagenchauffeur

Een vrachtwagenchauffeur gevraagd, maar dan wel een met de nodige ervaring en een instelling die past binnen uw bedrijf. U bent vanzelfsprekend op zoek naar een chauffeur die veilig en volgens afspraak rijdt.

Een vrachtwagenchauffeur met de nodige ervaring en een instelling die past binnen uw bedrijf.

Uw wensen en eisen staan centraal in het selecteren van kandidaten. We vinden uw volgende vrachtwagenchauffeur aan de hand van uw voorwaarden. Dit betekent dat u alleen kandidaten op sollicitatie krijgt, die passen bij uw profiel. Schakel Dekker Services in voor snel resultaat – wat voor chauffeur u ook zoekt, tijdelijk of vast, parttime of fulltime.

Vrachtwagenchauffeur gevraagd?
Schakel Dekker Services in, bel 0318-754811

Logistiek personeel

Niet alleen met een vrachtwagenchauffeur kunnen we u van dienst zijn. Voor alle functies die binnen uw transportbedrijf vervuld moeten worden, kunt u bij ons terecht.  Of het nu om een warehouse medewerker gaat of een transportplanner. Geef ons door waar u behoefte aan heeft, wij leveren geschikte kandidaten aan. Meer over Dekker Services

De juiste persoon op de juiste plek, daar gaan we voor. Is er bij u een vrachtwagenchauffeur gevraagd? Vraag naar de chauffeurs die wij voor u in de aanbieding hebben.

Waarom Dekker Services

Waarom zou u kiezen voor Dekker Services? Allereerst omdat we u de chauffeur aan kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Onze kennis van de branche daarbij een grote meerwaarde. We zijn zelf afkomstig uit de transportwereld, we weten waar we het over hebben.

Dekker Services staat voor duidelijke afspraken en resultaat.

Neem contact op