Magazijn werk

Ben je op zoek naar magazijn werk en wil je aan de slag bij een transportbedrijf? Bekijk dan onze openstaande vacatures voor magazijn werk. Heb je al ervaring in het magazijn of wil je graag aan de slag in een nieuwe functie? Wij hebben meerdere vacatures in de logistieke sector. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan.

Bekijk de vacatures voor magazijn werk

Wekelijks nieuwe logistieke vacatures

Benieuwd naar meer vacatures, zoals heftruckchauffeur of allround monteur? Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de nieuwste vacatures. Als je graag zo snel mogelijk een nieuwe baan wilt, stuur ons dan een e-mail of bel, dan gaan we specifiek voor jou op zoek.

Snel aan de slag als magazijnmedewerker? Bel 0318-754811

Maatwerk magazijn werk vacatures

Als Dekker Services kunnen we je nog beter van dienst zijn, wanneer we weten waar je precies naar zoekt. Bijvoorbeeld in welke regio je magazijn werk wilt uitvoeren, voor hoeveel uren en wat je werkervaring is.

Kom een keer een kop koffie drinken, dan kunnen wij vervolgens op zoek gaan naar de vacature die het beste bij jou past. Dat is maatwerk en daar wordt iedereen blij van. Dat is ook de manier waarop je het snelst een baan vindt die goed bij je past.

Maak een afspraak

Waarom Dekker Services?

Dekker Services is een werving en selectiebureau, volledig gericht op de logistiek en aanverwante logistiek. Kun je ook een baan vinden zonder ons? Ja, waarschijnlijk wel. Maar met ons vind je een betere baan en ook vind je ‘m sneller.

Met Dekker Services ben je verzekerd van het volgende:

  • Een persoonlijke benadering
  • Een waardevol netwerk in de logistiek en aanverwante logistiek (techniek en industrie)
  • Snelle loonbetalingen
  • Goede verdiensten
  • Flexibiliteit
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling

 

Dekker Services kent het vakgebied, heeft een groot netwerk en door onze persoonlijke aanpak, zorgen we ervoor dat we het juiste bedrijf voor magazijn werk vinden waar jij echt op je plek zit. Graag gedaan!

Neem contact op

 

Dekker Services Ede: vacatures magazijn werk in Midden-Nederland (Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Drenthe, Limburg).