Vacature logistiek medewerker

Ambieert u een baan als logistiek medewerker? Bekijk dan ons actuele aanbod van vacatures logistiek medewerker. Bij Dekker Services hebben wij een ruime hoeveelheid van openstaande vacatures bij bedrijven die op zoek zijn naar geschikte logistiek medewerkers. Ziet u een interessante vacature? Reageer dan direct en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk de vacatures

Bekijk het actuele aanbod voor vacature logistiek medewerker op Dekker Services

Vind een baan als logistiek medewerker

Wordt u blij van een geordend magazijn en heeft u de juiste mentaliteit? Reageer op één van de vacatures van logistiek medewerker als u deze eigenschappen bezit. Wilt u graag hulp? Stuur ons dan vandaag nog uw C.V. en wij helpen u om een leuke baan te vinden.

Als Dekker Services zorgen wij ervoor dat u op de juiste plek terecht komt. We hebben ruime ervaring in de transportsector en hebben een groot netwerk: beide zetten we dagelijks in om een goede match te vinden voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan als logistiek medewerker.

Kom langs bij Dekker Services

Kom een keer langs voor een eerste kennismaking en een kop koffie om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Als u van onze diensten gebruik maakt, bent u verzekerd van:

  • Een persoonlijke benadering
  • Een waardevol netwerk in de logistiek en aanverwante logistiek
  • Snelle en correcte loonbetalingen
  • Goede verdiensten
  • Flexibiliteit
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling
  • Ruime ervaring in de logistieke sector

Solliciteer direct op vacature logistiek medewerker

Heeft u altijd al logistiek medewerker willen worden? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. Staat uw droombaan er niet bij? Wij hebben continu nieuwe banen in de transport sector en zijn vaak als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures. Bekijk bijvoorbeeld onze vacatures voor internationaal chauffeur en heftruckchauffeur.