Transportbedrijf zoekt chauffeur

Bent u als transportbedrijf op zoek naar een goede chauffeur? Of het nu is voor een tijdelijke of vaste functie: Dekker Services vindt voor u de chauffeur waar u naar op zoek bent.

We hebben een uitgebreide database met gediplomeerde vrachtwagenchauffeurs. Tikt u Transportbedrijf zoekt chauffeur in, dan gaan bij ons de radars draaien. Dekker Services is hét werving en selectiebureau voor transportbedrijven, volledig gericht op de logistiek en aanverwante logistiek.

Neem direct contact op

Uw transportbedrijf zoekt een chauffeur

Als transportbedrijf wilt u chauffeurs waar u van op aan kunt met de juiste papieren en de juiste instelling. Wij zijn in staat u op zeer korte termijn van geschikte kandidaten te voorzien. Chauffeurs die zin hebben om aan de slag te gaan en afspraken nakomen.

Transportbedrijf zoekt chauffeur. Dekker Services helpt u.

Het grote voordeel van werken met Dekker Services is dat wij met alle gegadigden persoonlijk gesprek voeren; we maken de eerste selectie voor u en dat doen we met vakkennis. We komen zelf uit de logistiek. Dat stelt ons in staat goed in te schatten welke chauffeur geschikt is voor uw transportbedrijf.

Bel: 0318-754811

Personeel voor uw transportbedrijf

Niet alleen met chauffeurs kunnen we u van dienst zijn. Voor alle functies die binnen uw logistieke organisatie vervuld moeten worden, kunt u bij ons terecht.  De zoekterm “transportbedrijf zoekt chauffeur” kan voor ons net zo goed “zoekt warehouse planner” of “zoekt commercieel medewerker” zijn. U geeft door waar u behoefte aan heeft; wij vinden geschikt personeel.

Naast werving en selectie, kunnen we u ook ondersteunen met advies, payrolling en diverse andere diensten. We bieden een totaaloplossing voor uw personeelsvragen.

Bekijk de diensten van Dekker Services

Waarom Dekker Services?

  • We besparen u tijd en moeite.
  • We komen zelf uit de transportwereld en weten hoe het werkt.
  • We schakelen snel en maken duidelijke afspraken.

Dekker Services kiest bewust voor een branche-specifieke personeelsaanpak, zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden. Zo zorgen wij ervoor dat u uw personele bezetting op peil kunt houden en de chauffeur aan kunt nemen waar u blij mee bent. Lees meer over Dekker Services.

U zoekt een chauffeur? Neem contact op