Over Dekker Services

Een uitzendbureau? Nee, een persoonlijke bemiddelaar voor een vaste baan!

U wilt graag meer weten over Dekker Services, want u wilt weten met wat voor bedrijf u te maken hebt. 

Daarom beginnen we altijd graag met een goede handdruk en een kop koffie. We zijn een bedrijf dat staat voor persoonlijk contact en heldere verwachtingen. Als het gaat over een nieuwe werknemer of een nieuwe werkgever, is dat immers van cruciaal belang.

Persoonlijk contact en heldere verwachtingen

Voor ons is het persoonlijk contact met de werknemer en werkgever één van de belangrijkste drijfveren. Wij willen een verlengstuk zijn voor onze opdrachtgevers. Dit is de basis van een goedwerkende relatie tussen alle partijen. Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker? Wij bieden u een oplossing.

Wij werken niet alleen voor de werving zeer nauw samen met de opdrachtgever, maar houden ook na plaatsing van de medewerker regelmatig contact. Wij besteden veel aandacht aan de wensen van zowel opdrachtgevers als onze medewerkers. Onze werkwijze is gebaseerd op integriteit en vertrouwen.

Dekker Services staat voor persoonlijke aandacht, deskundigheid en bereikbaarheid. U vindt in ons  een medeondernemer en collega voor al uw personeelsvraagstukken.

Neem contact op met Dekker Services

Werving en selectie voor de logistiek

Dekker Services is een dienstverlener ontstaan vanuit de werving, selectie, bemiddeling, detachering en begeleiding van personeel en vakmensen. Wij hebben goede banen en draaien mooie projecten in de logistiek, aanverwante logistiek en de techniek en industrie die ermee te maken heeft. Door de ruime kennis en onze ‘know-how’ van de sector is het prettig schakelen met ons.

We kiezen bewust voor een branche specifieke personeelsaanpak, omdat we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog willen houden. Vanuit onze grote betrokkenheid bij de logistiek (en aanverwante industrie en techniek), zorgen wij ervoor dat tal van bedrijven hun personele bezetting en performance op peil kunnen houden.

Wij helpen u met personeel concurrentievoordeel te behalen en kijken naar het totale proces waarin mensen werken.

Lees meer over onze diensten voor werkgevers

Waar Dekker Services voor staat

Dekker Services is geen bureau dat lukraak kandidaten doorstuurt. Elke kandidaat wordt geworven d.m.v. een persoonlijke afspraak. Waarom wij graag persoonlijk en grondig te werk gaan, staat beschreven in onze missie, onze visie en het doel van onze werkzaamheden.

Missie

Onze missie is het om u een oplossing te bieden die bij u past, voor de lange termijn. Hierbij staat de mens en zijn/haar capaciteiten centraal. Of het nu gaat om de invulling van een functie of om een HRM vraagstuk.

We betrekken hierbij alle partijen actief; we doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheden, we ontwikkelen een visie gerelateerd aan maatschappelijke invloeden en streven naar rendement.

Visie

Door de bundeling van onze diensten en onze vakkennis, overtreffen we uw verwachtingen. We overtuigen u er graag van dat familiaire betrokkenheid en professionaliteit verbazingwekkend goed samen gaan.

Onze visie is om met die combinatie steeds meer werkgevers en werknemers een klantspecifieke maatwerkoplossing te kunnen bieden. We willen dé dienstverlener in de logistiek en aanverwante logistiek zijn.

Doel

We willen allemaal kwalitatief goed personeel voor een goede prijs. Maar het Dekker Services gaat verder: de juiste persoon op de juiste plek, met de juiste prestatie op het goede moment.

Ons doel is substantieel bijdragen aan het succes van mensen en bedrijven. Wij willen onze mensen het beste bieden: persoonlijke groei en werkplezier. Voor bedrijven streven we naar groei, vergroting van marktaandeel en stijging van productiviteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Hiermee verklaart Dekker Services, in deze vertegenwoordigd door haar directeur, L. Dekker, het volgende: Dekker Services wil een onderneming zijn die concreet en aantoonbaar aandacht heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht en inzet.