Magazijnmedewerker vacature

Wil je aan de slag als magazijnmedewerker bij een transportbedrijf? Bekijk dan de magazijnmedewerker vacatures van Dekker Services.

Je hebt al ervaring als magazijnmedewerker of wilt graag aan de slag in een nieuwe functie? Wij helpen je graag met onze uitgebreide vacatures in de logistiek.

Bekijk de magazijnmedewerker vacatures

Wekelijks nieuwe logistieke vacatures

Benieuwd naar meer magazijnmedewerker vacatures? Houd dan onze Facebook-pagina in de gaten voor de nieuwste vacatures. Als je graag zo snel mogelijk een nieuwe baan wilt, stuur ons dan een e-mail of bel, dan gaan we specifiek voor jou op zoek.

Snel aan de slag als magazijnmedewerker? Bel 0318-754811

Maatwerk magazijnmedewerker vacature

Als Dekker Services kunnen we je nog beter van dienst zijn, als we weten waar je precies naar zoekt. Bijvoorbeeld in welke regio je als magazijnmedewerker aan de slag wilt, voor hoeveel uren en wat je werkervaring is.

Kom een keer een kop koffie drinken, dan kunnen wij vervolgens op zoek naar de magazijnmedewerker vacature die het best bij jou past. Dat is maatwerk, en daar wordt iedereen blij van. Dit is ook de manier waarop je het snelst een baan vindt die goed bij je past.

Maak een afspraak

Waarom Dekker Services?

Dekker Services is een werving en selectiebureau, volledig gericht op de logistiek en aanverwante logistiek. Kun je ook een baan vinden zonder ons? Ja, waarschijnlijk wel. Maar met ons vind je een betere baan en ook vind je ‘m sneller.

Met Dekker Services ben je verzekerd van het volgende:

  • Een persoonlijke benadering
  • Een waardevol netwerk in de logistiek en aanverwante logistiek (techniek en industrie)
  • Snelle loonbetalingen
  • Goede verdiensten
  • Flexibiliteit
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling

Dekker Services kent het vakgebied, heeft een groot netwerk en door onze persoonlijke aanpak, zorgen we ervoor dat we de baan als magazijnmedewerker vinden waar jij echt op je plek zit. Graag gedaan!

Neem contact op

 

Dekker Services Ede: magazijnmedewerker vacatures in Midden-Nederland (Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Drenthe, Limburg).