Logistiek vacatures

Op zoek naar een mooie baan in de logistiek? Actuele logistiek vacatures vind je bij Dekker Services. Kijk nu of jouw nieuwe baan ertussen zit!

Dagelijks nieuwe logistiek vacatures en korte lijntjes in de transportwereld, daar kun jij je voordeel mee doen. En dat niet alleen: wil je graag snel een nieuwe baan en niet eindeloos solliciteren? Schakel dan direct Dekker Services in.

Neem contact op

logistiek vacaturesWij kennen de logistieke sector

We komen zelf uit de logistieke wereld, daarom kunnen we je goed helpen bij het vinden van een baan die bij je past. Door onze kennis van de sector is het prettig schakelen.

We drinken graag een kop koffie met je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Dan kun jij aangeven naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen wij een goede match zoeken in ons aanbod logistieke vacatures.

Maak een afspraak

Diverse vacatures in de logistiek

Of je nu heel specifiek op zoek bent naar een baan als vrachtwagenchauffeur of nog aan het ori├źnteren bent, we hebben vast een vacature die aansluit. We hebben logistiek vacatures voor o.a.:

  • Chauffeurs
  • Warehouse planners
  • Teamleiders en magazijnmedewerkers
  • Monteurs
  • Technisch en commercieel medewerkers
  • Transportplanners

Bekijk alle logistiek vacatures

Waarom Dekker Services?

Er zijn wel meer werving en selectiebureaus, waarom zou je kiezen voor ons? Allereerst omdat wij de branche goed kennen. En omdat we uitgaan van jou, niet alleen van je cv, maar van jou persoonlijk. Daarom drinken we altijd eerst een kop koffie met je voordat we je naar een sollicitatie sturen, zodat we zeker weten dat het is wat je zoekt.

Onze missie is het om je een oplossing te bieden die bij je past, voor de lange termijn. We willen dat je met plezier kunt werken en kunt doen waar je goed in bent.

Eerst een kop koffie en dan een nieuwe baan?

Neem contact op