Logistiek planner

Wilt u zich graag bezighouden met het plannen van de inkomende en uitgaande vracht in vrachtwagenterminals of distributiecentra? Wordt dan logistiek planner! Bij Dekker Services hebben wij een ruime hoeveelheid van openstaande vacatures bij bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte logistiek planner. Ziet u een interessante vacature? Reageer dan direct en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk de vacatures

Bekijk het actuele aanbod van vacatures voor logistiek planner op Dekker Services

Vind een baan als logistiek planner of transport planner

Als planner houdt u zich onder andere bezig met het aannemen van orders van de klanten en correcte registratie in het management systeem. Daarnaast bent u actief bezig met het effici├źnt plannen van orders of ritten aan de hand van orders, waarbij u onder meer rekening houdt met de ladingsgraad, de route zelf en tijdige levering of warehouse bezetting. Verder onderhoudt u contact met de chauffeurs en begeleidt u hen tijdens de rit. Kortom, als u op zoek bent naar een verantwoordelijke baan, dan is planner zeker iets voor u.

Kom langs bij Dekker Services

  • Wij zorgen ervoor dat u op de juiste plek terecht komt.
  • We hebben ruime ervaring in de transportsector en hebben een groot netwerk: beide zetten we dagelijks in om een goede match te vinden voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan als logistiek planner.

Kom een keer langs voor een eerste kennismaking en een kop koffie om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Solliciteer direct en wordt logistiek planner

Heeft u altijd al logistiek planner willen worden? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. Staat uw droombaan er niet bij? Wij hebben continu nieuwe banen in de transport sector en zijn vaak als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures. Wat denkt u bijvoorbeeld van vrachtwagenchauffeur binnenland of internationaal chauffeur?