Internationaal chauffeurs gevraagd

Internationaal chauffeurs gevraagd? Op zoek naar goede chauffeurs die internationale ritten willen rijden? Bespaar uzelf tijd en moeite en laat ons de chauffeurs vinden die geknipt zijn voor uw bedrijf en neem vandaag nog contact op met Dekker Services.

We zijn een werving en selectiebureau dat zich volledig richt op de logistiek en zorgen er graag voor dat u binnenkort uw nieuwe chauffeurs de weg op kunt sturen.

Neem contact op

Vrachtwagenchauffeurs waar u van op aan kunt

Internationaal chauffeur gevraagd die zin heeft om ook in het buitenland te rijden: met de nodige ervaring en een karakter dat past binnen uw bedrijf. U wilt chauffeurs die hun ritten veilig en volgens afspraak rijden. internationaal chauffeur gevraagd

Werving en selectie door Dekker Services is een verademing: onze mensen zijn zelf afkomstig uit de transportwereld en we focussen volledig op de logistiek en aanverwante logistiek. Dat in combinatie met onze persoonlijke aanpak, maakt dat we u internationaal chauffeurs aan kunnen bieden waar u van op aan kunt.

Internationaal chauffeurs gevraagd? Chauffeurs gevonden

We zorgen er altijd voor dat we weten wie we doorsturen. Met iedereen voeren we eerst een gesprek om te kijken of de persoon de internationaal chauffeur is waar u naar op zoek bent. Zo besteedt u uw tijd zinvol en vindt u snel de juiste persoon voor uw bedrijf.

Wat voor chauffeur u ook zoekt, of het gaat om een tijdelijk dienstverband of een vaste baan, parttime of fulltime; we helpen u graag verder.

Snel nieuwe internationaal chauffeurs gevraagd?

Bel 0318-754811

Waarom Dekker Services?

Er zijn wel meer werving en selectiebureaus, waarom zou u kiezen voor ons?

  • Allereerst omdat wij de branche goed kennen en begrijpen waar u behoefte aan heeft.
  • Onze missie is het om een oplossing te bieden dat bij uw logistieke bedrijf past voor de lange termijn, zodat u met uw internationale chauffeurs tevreden bent en concurrentievoordeel kunt behalen.
  • We staan voor een persoonlijke aanpak, heldere afspraken en snel schakelen.

Neem contact op