Archives

Jr. medewerker Metaalconservering

Ben jij die gedreven jonge medewerker met interesse in metaalconservering. Wij zijn naar jou op zoek voor deze uitdagende baan in ons familiebedrijf. Geïnteresseerd? Reageer dan snel, we horen graan van jou.

Meer informatie

Ervaren Monteur Bedrijfswagens

Ben jij die ervaren monteur die bij onze opdrachtgever de technische rots in de branding is. Check snel de vacature kenmerken, we zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!.

Meer informatie

Chauffeur autolaadkraan

Een mooie functie als autolaadkraan chauffeur waarin je vanuit regio Arnhem klanten in Nederland bedient. Je werklocaties zijn meestal bouwplaatsen of utiliteitscentra, waarbij je incidenteel ook nog overnacht op locatie.

Meer informatie

Monteur bedrijfswagen jr (in opleiding)

Wij zijn op zoek naar een monteur jr bedrijfswagens. Hier een omschrijving van de werkzaamheden: Samen met collega’s zorg je voor het onderhoud en de reparaties aan de vrachtwagens. Je spoort en lost storingen in het mechanische en elektrische gedeelte op en voert diverse onderhoudsschema’s uit. Tevens voer je onderhoud uit aan het overig rollend materieel als de heftrucks, palletwagens en aanhangers.

Meer informatie

Commerciële projectcoördinator

Commerciële projectcoördinator die door adequate ondersteuning van de buitendienst zorgt voor uitbreiding verkoop middels een perfecte afstemming van verkoop en plaatsing nieuwe machines

Meer informatie

Technisch werkvoorbereider en production engineer

Jij bent de spil van onze projectorganisatie, alles draait rondom jou. Jij bent op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en mogelijkheden in ons domein. Je koopt technisch hoogwaardige materialen in, zorgt dat afspraken worden nagekomen, maar bovenal: Jij informeert pro actief de (interne) klant. Vanaf het punt dat de verkoop gedaan is, ben jij het (interne) aanspreekpunt, en dit blijft zo totdat het project is opgeleverd.

Meer informatie

CNC Draaier – Ede

Wat ga je doen? Wij zoeken namens onze opdrachtgever een CNC draaier. Bij deze functie voer je alle voorkomende draaibewerkingen, je maakt zowel enkelstuks als…

Meer informatie