Archives

Monteur vrachtwagens – Barneveld

Samen met collega’s zorg je voor het onderhoud en de reparaties aan de vrachtwagens en opleggers. Je spoort en lost storingen in het mechanische en elektrische gedeelte op en voert diverse onderhoudsschema’s uit. Je helpt de vrachtwagens en opleggers APK klaar te maken. Tevens voer je onderhoud uit aan het overig rollend materieel als de heftrucks, palletwagens en aanhangers.

Meer informatie

Ervaren Serviceplanner Veenendaal

Als Ervaren Serviceplanner Veenendaal ben je verantwoordelijk voor het inplannen van onze servicemonteurs. Het doel is om onze klanten te voorzien in servicebezoeken om daarmee de productiestilstand tot een minimum te beperken. Jouw input komt van onze Technical Manager, Project Manager en/of onze klanten.

Meer informatie

CNC Frezer-Ede

Je wordt verantwoordelijk voor de aansturing van deze  machines. Je bent tegelijk CAM-programmeur en machineoperator. We werken met Vector software en met onze begeleiding krijg je het programmeren snel onder de knie, zeker als je al enige CAD ervaring hebt.

Meer informatie

Jr. medewerker Metaalconservering

Ben jij die gedreven jonge medewerker met interesse in metaalconservering. Wij zijn naar jou op zoek voor deze uitdagende baan in ons familiebedrijf. Geïnteresseerd? Reageer dan snel, we horen graan van jou.

Meer informatie

Ervaren Monteur Bedrijfswagens

Ben jij die ervaren monteur die bij onze opdrachtgever de technische rots in de branding is. Check snel de vacature kenmerken, we zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!.

Meer informatie

Chauffeur autolaadkraan

Een mooie functie als autolaadkraan chauffeur waarin je vanuit regio Arnhem klanten in Nederland bedient. Je werklocaties zijn meestal bouwplaatsen of utiliteitscentra, waarbij je incidenteel ook nog overnacht op locatie.

Meer informatie

Monteur bedrijfswagen jr (in opleiding)

Wij zijn op zoek naar een monteur jr bedrijfswagens. Hier een omschrijving van de werkzaamheden: Samen met collega’s zorg je voor het onderhoud en de reparaties aan de vrachtwagens. Je spoort en lost storingen in het mechanische en elektrische gedeelte op en voert diverse onderhoudsschema’s uit. Tevens voer je onderhoud uit aan het overig rollend materieel als de heftrucks, palletwagens en aanhangers.

Meer informatie

Technisch werkvoorbereider en production engineer

Jij bent de spil van onze projectorganisatie, alles draait rondom jou. Jij bent op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en mogelijkheden in ons domein. Je koopt technisch hoogwaardige materialen in, zorgt dat afspraken worden nagekomen, maar bovenal: Jij informeert pro actief de (interne) klant. Vanaf het punt dat de verkoop gedaan is, ben jij het (interne) aanspreekpunt, en dit blijft zo totdat het project is opgeleverd.

Meer informatie