Archives

Expediteur Veenendaal

Als Expediteur verzorg je de transport van zendingen in samenwerking met andere afdelingen en derden conform overeengekomen afspraken met de opdrachtgevers. Tevens heb je direct contact met diverse externe opdrachtgevers. Je organiseert de inkoop en inzetbaarheid van laadeenheden van landtransport en/of multimodal solutions. Je onderhoudt contacten met bestaande leveranciers. Ook onderzoek je mogelijkheden tot uitbreiding van dit netwerk. Je draagt zorg voor kwaliteit en winstgevendheid op het betreffende product. Transporten worden mede door jou administratief verwerkt en gecontroleerd. Je werkt efficiënt met het indelen van de opgegeven ritten , zendingen/ladingen.

Meer informatie

Transportplanner Oost Europa-Ede

De afdeling Transportplanning is een belangrijke spil binnen de organisatie , samen met je collega’s stuur je de chauffeurs aan, begeleid je ze bij vragen en/of problemen onderweg. Je volgt de vrachtwagens en weet hoe de ritten verlopen, je kan snel schakelen op gewijzigde (verkeer) situaties en op speciale/spoedopdrachten van klanten. A

Meer informatie

Douane Declarant Midden Nederland

Onze opdrachtgever is een all-round douane-expediteur gevestigd in het midden van Nederland. Zij zijn een enthousiast team die volledige dienstverlening biedt op het gebied van douane expeditie, warehousing, transport over de weg en vervoer per schip. 

Klanten over de hele wereld worden bediend.  Zij hebben intern korte lijnen en een zeer informele werksfeer.

In dit team is plaats voor een ervaren douane declarant.  Een fulltime functie binnen een ambitieuze werkomgeving. Het is een afwisselende baan waarin professionaliteit  en klantgerichtheid centraal staan.

Meer informatie

Online Marketeer

Ben jij enthousiast, thuis in de online wereld en vind je het een uitdaging om een dynamisch en groeiend bedrijf op de kaart te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat invulling geven aan een nieuwe functie, met ruimte voor eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Meer informatie

R en D Manager

Heb jij een enthousiaste en doelgerichte aanpak en weet je mensen te overtuigen en voor je te winnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als R en D Manager ben je de drijvende kracht achter de productontwikkelingen van MAD. Op basis van afgewogen plannen zorg je voor continue ontwikkeling en vernieuwing, zodat wij onderscheidende oplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften in de markt. Daarom besteed je ook een deel van je tijd bij (potentiële) klanten.

Meer informatie

Fakturist

Prachtige (starters) functie waarin jij jouw cijfermatige kwaliteiten optimaal kan inzetten bij een grote speler in transporterend Nederland.

Meer informatie

Administratief Medewerker Automotive

Als Administratief Medewerker vervul je een ondersteunende rol in de organisatie, waarbij het accent ligt op verkoopondersteuning.                                                                                                            Daarbij zorg je ervoor dat de administratieve afhandeling van zaken goed verloopt en werk je op effectieve wijze samen met andere afdelingen. 

Meer informatie