Archives

Monteur

Je kan storingen. reparaties en onderhoud aan scheepsmotoren en installaties uitvoeren, en heeft kennis van het aansluiten, in/opbouwen van motoren, elektronische apparatuur en accessoires. Je staat in direct contact met klanten en voert werkzaamheden uit op de werkvloer en af en toe op locatie.

Meer informatie

CNC Frezer-Ede

Je wordt verantwoordelijk voor de aansturing van deze  machines. Je bent tegelijk CAM-programmeur en machineoperator. We werken met Vector software en met onze begeleiding krijg je het programmeren snel onder de knie, zeker als je al enige CAD ervaring hebt.

Meer informatie

R en D Manager

Heb jij een enthousiaste en doelgerichte aanpak en weet je mensen te overtuigen en voor je te winnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als R en D Manager ben je de drijvende kracht achter de productontwikkelingen van MAD. Op basis van afgewogen plannen zorg je voor continue ontwikkeling en vernieuwing, zodat wij onderscheidende oplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften in de markt. Daarom besteed je ook een deel van je tijd bij (potentiële) klanten.

Meer informatie

Administratief Medewerker Automotive

Als Administratief Medewerker vervul je een ondersteunende rol in de organisatie, waarbij het accent ligt op verkoopondersteuning.                                                                                                            Daarbij zorg je ervoor dat de administratieve afhandeling van zaken goed verloopt en werk je op effectieve wijze samen met andere afdelingen. 

Meer informatie

Medewerker Metaalconservering Jr.

Ben jij die gedreven jonge medewerker met interesse in metaalconservering. Wij zijn naar jou op zoek voor deze uitdagende baan in ons familiebedrijf. Geïnteresseerd? Reageer dan snel, we horen graan van jou.

Meer informatie

Monteur bedrijfswagen jr (in opleiding)

Wij zijn op zoek naar een monteur jr bedrijfswagens. Hier een omschrijving van de werkzaamheden: Samen met collega’s zorg je voor het onderhoud en de reparaties aan de vrachtwagens. Je spoort en lost storingen in het mechanische en elektrische gedeelte op en voert diverse onderhoudsschema’s uit. Tevens voer je onderhoud uit aan het overig rollend materieel als de heftrucks, palletwagens en aanhangers.

Meer informatie

Technisch werkvoorbereider en production engineer

Jij bent de spil van onze projectorganisatie, alles draait rondom jou. Jij bent op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en mogelijkheden in ons domein. Je koopt technisch hoogwaardige materialen in, zorgt dat afspraken worden nagekomen, maar bovenal: Jij informeert pro actief de (interne) klant. Vanaf het punt dat de verkoop gedaan is, ben jij het (interne) aanspreekpunt, en dit blijft zo totdat het project is opgeleverd.

Meer informatie